Ryškesnis skonis – ryškesnė nuotaika
„Suslavičiaus“ pomidorų kečupas – skanesnis nei bet kada. Jame dar daugiau pomidorų, tad jo skonis – dar ryškesnis ir išraiškingesnis.
„Suslavičiaus“ kečupo sudėtį išgryninome iki maksimumo. Jame – tik tai, be ko tikro kečupo nepagamintų niekas. Jokio krakmolo, jokių konservantų, jokių pašalinių ingredientų. Ir daug, daug pomidorų!
Ergonomiška „Suslavičiaus“ kečupo pakuotė ne tik patogiai pastatoma ant kamštelio, bet ir labiau tausoja aplinką – net 25 % pakuotės pagaminta iš perdirbto plastiko.
Pikantiškai nuotaikai – ryškiai pikantiškas kečupas. Norite patiekalą paryškinti ne tik pomidorais, bet ir žiupsneliu egzotiško cinamono? Rinkitės „Pikantišką“, kuriame – net 53 % pomidorų tyrės!
Švelnus pomidorų kečupas su 53 % pomidorų tyrės ir be krakmolo – mėgstantiems ragauti ryškiai, bet švelniai. Kiek saldesnis pomidorų skonis ir švelnus muskato poskonis paryškins bet kokį patiekalą.
Dar skanesnis ir išraiškingesnis „Šašlykų“ pomidorų kečupas – šašlykų ir kepsnių mėgėjams. Šio kečupo paslaptis – 53 % pomidorų tyrės ir specialus gruziniškas šašlykų prieskonis, suteikiantis kečupui ryškaus rytietiško skonio ir lengvo, kiek dilgaus pipirų poskonio.
Ryškesnis aštrumas – aštresnių pojūčių mėgėjams. Aitriosiomis ir kajeno paprikomis pagardintas pomidorų kečupas su 62 % pomidorų tyrės maloniai paaštrins kiekvieną kąsnelį.
Klasikinis pomidorų kečupas paryškina tikrą pomidorų skonį. Jame – net 60 % pomidorų tyrės ir jokio krakmolo. Mėgstate laiko patikrintą natūralaus skonio klasiką? Rinkitės „Klasikinį“!
Pomidorai su česnakais – kas gali būti lietuviškiau! Dar ryškesnis „Česnakinis“ pomidorų kečupas su 53 % pomidorų tyrės pamalonins bet kurio česnakų mėgėjo gomurį.
Pikantiškai nuotaikai – ryškiai pikantiškas kečupas. Norite patiekalą paryškinti ne tik pomidorais, bet ir žiupsneliu egzotiško cinamono? Rinkitės „Pikantišką“, kuriame – net 53 % pomidorų tyrės!
Švelnus pomidorų kečupas su 53 % pomidorų tyrės ir be krakmolo – mėgstantiems ragauti ryškiai, bet švelniai. Kiek saldesnis pomidorų skonis ir švelnus muskato poskonis paryškins bet kokį patiekalą.
Dar skanesnis ir išraiškingesnis „Šašlykų“ pomidorų kečupas – šašlykų ir kepsnių mėgėjams. Šio kečupo paslaptis – 53 % pomidorų tyrės ir specialus gruziniškas šašlykų prieskonis, suteikiantis kečupui ryškaus rytietiško skonio ir lengvo, kiek dilgaus pipirų poskonio.
Ryškesnis aštrumas – aštresnių pojūčių mėgėjams. Aitriosiomis ir kajeno paprikomis pagardintas pomidorų kečupas su 62 % pomidorų tyrės maloniai paaštrins kiekvieną kąsnelį.
Klasikinis pomidorų kečupas paryškina tikrą pomidorų skonį. Jame – net 60 % pomidorų tyrės ir jokio krakmolo. Mėgstate laiko patikrintą natūralaus skonio klasiką? Rinkitės „Klasikinį“!
Pomidorai su česnakais – kas gali būti lietuviškiau! Dar ryškesnis „Česnakinis“ pomidorų kečupas su 53 % pomidorų tyrės pamalonins bet kurio česnakų mėgėjo gomurį.